FESTIVALCAFE & JENEVERBAR

Het STUKcafé, gelegen boven de ticketbalie, wordt tijdens het IKL omgetoverd tot festivalcafé: dé centrale ontmoetingsplek van het IKL en dé plek om voor of na de vertoningen te genieten van een frisse pint of verwarmende koffie, maar ook voor een lunch of een diner. Het festivalcafé is ook de place to be voor alle festiviteiten: kleine en grote recepties, cafeconcertjes en DJ-sets.

Sinds enkele jaren is er nog een tweede festivalbar: op het binnenplein van STUK kan je vanaf 19u onder één van de gezellige terrasbranders nippen van een fijne selectie jenevers of een glühwein.

JAZZ OP ZONDAG: GRATITUDE TRIO


zon 29 nov, 21u

Dit trio grijpt het moment met hun unieke interpretatie van emoties en gevoelens. Met Jeroen Van Herzeele (sax), Alfred Vilayleck (bass) en Louis Favre (drum).

TEST DE VR-BRIL!


Het IKL organiseert een seminarie over Virtual Reality in film. In het festivalcafé kan je een aantal VR-projecten zelf uittesten.>> Zie ook: activiteiten voor professionals

 

 

CAFÉCONCERT: GLINTS

don 3 dec, 22uGlints, het geesteskind van J.M.
Lemmens, is geboren uit een liefde voor taal en oprechte muziek. Deze Antwerpenaar met Britse achtergrond brengt poëtische hiphop, met sterke invloeden uit de minimalistische elektronica.

 

SLOTFEEST:
DISCOBAR A MOEDER!


zat 5 dec, vanaf 23uDit befaamde DJ-duo, bekend van Studio Brussel en nationaal bekend geworden met hun hilarische acts in “Iedereen Beroemd”, omschrijft hun act zelf treffend als: “mixen kunnen wij ni fixen maar feesten gade gelijk de beesten”. Een formule waarmee Discobaar A Moeder de afgelopen maanden menig party en festival platspeelde.