U bent hier


Het Internationaal Kortfilmfestival 2017 is voorbij, de volgende editie is gepland tussen 1-8 december 2018. Onderstaande informatie slaat op de editie van 2017.
The International Short Film Festival Leuven 2017 has passed, the next edition will be December 1-8th 2018. The information below refers to the 2017 edition.

HUMO Avond - Extra vertoning

110 min.

Door het wegvallen van Yuko: 'Cher Ami' wordt een extra vertoning ingelast van de HUMO avond. De winnaar is inmiddels bekend, maar de volledige selectie blijft ijzersterk en een absolute aanrader.

Voor de 11de keer reikt Vlaanderens meest eigenzinnige weekblad een eigen kortfilmprijs uit: de felbegeerde HUMO Award. HUMO selecteerde een aantal kortfilms uit de Vlaamse Competitie. Deze genomineerden worden eenmalig vertoond worden op de HUMO Avond op het IKL, in aanwezigheid van de makers. Meteen na de laatste film wordt er live gestemd door het aanwezige publiek en wordt de winnaar in de bloemetjes gezet. Tickets voor dit evenement zijn te koop via de reguliere kanalen. Maar u kan ook tickets winnen. Hou de HUMO website in de gaten!

Kortfilms in dit programma

Nymphet
Laura Hermanides / Belgium / / / 12 min.
(Meer info)
Nymphet
Spek voor uw Bek
Leander Hanssen / Belgium / 2016 / / 17 min.
(Meer info)
Spek voor uw Bek
Downside Up
Peter Ghesquière / Belgium / / / 15 min.
(Meer info)
Downside Up
Antichambre
Emilie Verhamme / Belgium / / / 11 min.
(Meer info)
Antichambre
Boi
Anthony Nti / Belgium / 2015 / / 15 min.
(Meer info)
Boi
Sweet Dumplings
Lai Kin Chang / Belgium / 2016 / / 13 min.
(Meer info)
Sweet Dumplings