U bent hier


Het Internationaal Kortfilmfestival 2017 is voorbij, de volgende editie is gepland tussen 1-8 december 2018. Onderstaande informatie slaat op de editie van 2017.
The International Short Film Festival Leuven 2017 has passed, the next edition will be December 1-8th 2018. The information below refers to the 2017 edition.

Uitverkocht

Goed kunnen pitchen is een essentiële vaardigheid voor een succesvolle carrière in de filmindustrie. Daarom worden de 10 scenaristen / regisseurs, die geselecteerd werden voor de Speeddate XL (zaterdag 10 december), op woensdag 7 december uitgenodigd voor een pitching workshop voor een gratis crashcourse in pitching. Ben je geselecteerd voor de speeddate XL, dan is deelname verplicht. Deze sessie is bedoeld als voorbereiding op de Speeddate XL, met tips en tricks die je zelfvertrouwen moeten geven voor het echte werk op zaterdag. Tijdens de pitch training zullen de geselecteerden uitgenodigd worden om hun pitch te oefenen (voorbereiding vereist), waarna trainer en collega-deelnemers feedback kunnen geven.

Deze workshop wordt georganiseerd in samenwerking met Europees film-talentnetwerk NisiMasa. Tutor is Wim Vanacker van NisiMasa.