Euro connection 2020

Euro Connection is het coproductie platform voor kortfilmmakers die op zoek zijn naar een internationale coproductie partner. Producenten die momenteel werken aan een project dat deels gefinancierd is en waarvan productie of opname starten na mei 2020 kunnen zich aanmelden. Kortfilmfestival Leuven en Go Short – International Short Film Festival Nijmegen zijn gatekeepers voor Euro Connection 2020. Samen doen we de voorselectie voor projecten uit Nederland en Vlaanderen.
 
Euro Connection is het grootste Europese coproductie platform voor kortfilm. Het tweedaagse pitch- en netwerkevenement richt zich op het stimuleren van samenwerkingen op het gebied van korte film tussen producenten uit Europa en daarbuiten.
 
De 12de editie van Euro Connection vindt plaats op 4 & 5 februari 2020 tijdens de International Short Film Market in Clermont-Ferrand, in samenwerking met het Centre National du Cinéma en l’Image Animée, met de steun van het Creative Europe MEDIA sub-programma en PROCIREP.
 

AANMELDEN

 
Om aan te melden, dienen producenten uit Nederland en Vlaanderen het volledig ingevulde aanmeldformulier en aanvullende, verplichte documenten als 1 PDF-bestand opsturen naar info@kortfilmfestival.be.
Deadline is 20 oktober 2019. 
 
Alle informatie over Euro Connection, de voorwaarden, de criteria en het selectieproces vind je in het aanmeldformulier. Voor vragen kan je contact opnemen via info@kortfilmfestival.be
 
Download het aanmeldformulier hier als PDF of hier als Word-document