SPEEDDATE XL

Image: 

Speeddate XL 


Samen met de Scenaristengilde en ASA organiseren we dit jaar opnieuw de Speeddate XL. Kom je Kortfilm pitchen voor een internationale jury en stel je idee voor aan producenten tijdens de Speeddate. Wie weet ga jij op de slotavond naar huis met 5000€ aan support van Eye-Lite!

 

Ben je een van de 10 geselecteerden, dan krijg je op vrijdag 8 december een gratis crashcourse in pitching. De workshop pitching wordt georganiseerd in samenwerking met Europees filmtalentnetwerk NisiMasa. Tutor is Wim Vanacker van NisiMasa. De workshop is in het Engels en deelname is verplicht. 

Op zaterdag 9 december mag je je kortfilm in maximum 4 minuten pitchen voor een jury van professionals en de aanwezige producenten. Ook dit gedeelte zal in het Engels zijn. Na de pitch krijg je 10 minuten om je idee individueel te bespreken met ervaren producenten tijdens de speeddate.  

Op het slotevent van Kortfilmfestival later die avond worden twee winnaars bekend gemaakt, die elk naar huis gaan met 5.000 euro aan Eye Lite Support.

 

DEELNAME:

Stuur je kortfilmscenario (max. 20 blz.) en het ingevuld deelnameformulier op naar speeddate@scenaristengilde.be .

Het volledig wedstrijdreglement en de wijze van inschrijven vind je hier.

Deadline voor inschrijvingen is 31 oktober 2017.