Impro Shorts: Filmconcert

63 minuten

De masterstudenten van de afdeling Muziektherapie van LUCA School of Arts: Campus Lemmens Leuven begeleiden live een op maat gemaakt programma Vlaamse kortfilms. Visueel sterke films die nog sterker uit de hoek komen door de live begeleiding.

Deze compilatie bevat volgende kortfilms:

 • De Honger

  Benoit De Clerck :: Belgium :: 16 min. :: 2013

  Drie jongens spelen soldaatje in het uitgestrekte duinenlandschap aan de Vlaamse kust. Karel, een wildebras van tien jaar oud, raakt afgescheiden van zijn twee vrienden.

  Historisch
 • Kastaars

  Jasmine Elsen :: Belgium :: 6 min. :: 2016

  In een flatgebouw zijn de bewoners volledig in zichzelf gekeerd, ze kijken nooit naar buiten en zien de kip niet die daar regelmatig voorbij fladdert. De kip heeft boven op het dak een nest waar ze haar eieren uitbroedt.

  Animatie
 • Nuru

  Michael Palmaers :: :: 14 min. :: 2011

  De opportunistische directeur van de verlaten zoo draagt een dokter op om een aantal medische experimenten uit te voeren op een gorilla, één van de enige dieren die er nog is.

  Animatie
 • Gerontophobia

  Boris Sverlow :: Belgium :: 16 min. :: 2016

  Wanneer een onderzoek naar eeuwige jeugd fout loopt, ontsnapt een giftige wolk die alles snel veroudert.

  Science Fiction
 • The Ape Man

  Pieter Vandenabeele :: Belgium :: 11 min. :: 2017

  Een vuilnisman vult ’s avonds zijn tijd met het kijken van Tarzanfilms. Als hij op een dag het geschreeuw van zijn buurvrouw hoort, gaat hij op zoek naar de Tarzan in zichzelf om zijn Jane te redden…

  Animatie