Praktisch


Prijzen en reducties


STANDAARD TICKETPRIJS: € 9.5

REDUCTIETARIEF: € 8
- Houders van een ZED-Studentenkaart, ZED-Lerarenkaart
- Alle vertoningen vanaf 22u
- Alle jeugdfilms

Cultuurkaart van KU Leuven: € 7
Deze kaart kost 20 euro en kan aangekocht worden via KU Leuven

ZES X ZED-Codekaart: € 48 (= 6 toegangtickets)
- Deze kaart is niét strikt persoonlijk
- Bruikbaar online én aan het onthaal
- Te koop online (klik hier) én aan het onthaal
- 2 jaar geldig

FESTIVALPAS: € 48
- Strikt persoonlijk
- Toegang tot alle reguliere vertoningen
- Koop je festivalpas hier

UiTPAS
​Je kan ​punten sparen met ​je​ UiTPAS​ op Kortfilmfestival Leuven.​ In ruil voor 20 UiTPAS-punten krijg je bij aankoop van een ticket een tweede ticket gratis. Personen die recht hebben op het kansentarief kunnen aan korting een ticket kopen aan de ticketbalie​. Meer info over de UiTPAS: www.uitinleuven.be/uitpas

FILMSTUDENTEN
- Filmstudenten aan RITCS, LUCA C-Mine, LUCA Narafi, LUCA Sint-Lukas en KASK kunnen een accreditatie aanvragen aan reductietarief van €10.

ACCREDITATIE VOOR PROFESSIONALS
- Professionals actief in de filmwereld (programmatoren, distributeurs, filmmakers,...) kunnen een accreditatie aanvragen aan €30. Indien goedgekeurd, geeft deze toegang tot de online Video Library en alle reguliere festivalvertoningen zo lang er tickets beschikbaar zijn. Filmpers kan een code aanvragen voor een persaccredidatie via pers@kortfilmfestival.be.

Ticketverkoop


Je kan tickets op voorhand aankopen aan de ticketbalie van Cinema ZED-Vesalius en online (betaling met VISA én gewone bankkaart), maar je kan niet reserveren. Tickets op voorhand kopen moedigen we graag aan, het bespaart je aanschuif-tijd én je bent zeker van jouw plaatsje. De Ticketverkoop start op 9 november.

ONLINE TICKETS KOPEN
Via deze website, www.kortfilmfestival.be. Bij iedere programmapagina vind je een ticketknop.

CINEMA ZED-VESALIUS
Andreas Vesaliusstraat 9C - 3000 Leuven
Voor ticketinfo: 016/679 235 of ticket@kortfilmfestival.be

LET OP!!
Voor alle info over het festival (inhoudelijk en organisatorisch), voor pers-vragen, gasteninfo, accreditaties en festivalpassen kan u zich tijdens het festival richten tot de Kortfilmfestival-balie. Voor het festival kan u ons contacteren via info@kortfilmfestival.be

TAAL
Alle films op het festival zijn toegankelijk voor Engelstaligen. Of de film is in het Engels gesproken of de film heeft Engelse ondertitels.

CORONAMAATREGELEN
Kortfilmfestival Leuven past de regels voor culturele evenementen toe: de capaciteit van de vertoningen wordt beperkt, zodat gezelschappen afstand kunnen houden, en zal nooit hoger zijn dan 200 bezoekers.

Voor alle bezoekers vanaf 12 jaar is een Covid Safe Ticket (CST) verplicht. De controle van je CST gebeurt aan de ingang van het festivalcentrum. Voor alle bezoekers vanaf 10 jaar is het dragen van een mondmasker verplicht.

Daarnaast wordt er steeds sterk ingezet op ventilatie. De luchtkwaliteit wordt voortdurend gemonitord en (ook tijdens de vertoningen) bijgestuurd indien nodig. Ontsmettende handgel is steeds aanwezig.

Locaties


FESTIVALCENTRUM
Cinema ZED-Vesalius
Andreas Vesaliusstraat 9C
3000 Leuven

FESTIVALHOTEL
HOTEL Ibis Budget Leuven Centrum
Martelarenlaan 10
3010 Leuven

FESTIVALKANTOOR
Fonk vzw
A. Vesaliusstraat 9c
3000 Leuven

Contact


TICKETS
Voor tickets kan je met ons contact opnemen vanaf 12 november:
Onthaal Cinema ZED-Vesalius
T +32 16 679 235
ticket@cinemazed.be.

KANTOOR KORTFILMFESTIVAL LEUVEN
Voor info over de films en meer info over het festival:
T +32 16 679 240
info@kortfilmfestival.be

FONK VZW
De vereniging achter het festival:
T +32 16 679 240
info@fonk.be

 

Stadsplan


Leuven bereiken

 

VLIEGTUIG
Als je met het vliegtuig reist, vlieg je best op Brussels International Airport (Zaventem). Er is een rechtstreekse trein tussen de luchthaven en Leuven (15 min.).

Je kan ook vliegen op Brussels South (Charleroi), maar deze luchthaven ligt op 60 km van Brussel en 80 km van Leuven. Als je aankomt in Charleroi is het aangeraden om met de trein via Brussel naar Leuven te reizen.

TREIN
Met de trein is Leuven slechts 20 minuten reizen vanuit Brussel, 40 minuten van Antwerpen, 50 min. van Luik, 90 min. van de Belgische kust en 2 tot 3 uur van steden als Düsseldorf Parijs, Amsterdam, Calais,...

AUTO
Leuven ligt aan de kruising van twee autostrades: E40 en E314. In Leuven kunnen de bussen van het openbaar vervoer, De Lijn, je overal in de stad brengen.

Verblijf

 

FESTIVALHOTEL
Hotel IBIS Centrum Leuven
Brusselsestraat 52
3000 Leuven

MEER HOTELS, B&B's EN HOSTELS
Vind een hotel, B&B of hostel via de officiële website van de stad Leuven:
>> www.visitleuven.be

BEZOEK LEUVEN
>> Bezienswaardigheden in Leuven
>> Tips van locals
>> Shopping tips
>> Restaurant tips