Film & Muziek

Film en muziek gaan hand in hand, al sinds de tijd van de stomme film. Wij wijden twee evenementen aan die verwevenheid. Een filmconcert met films uit de Vlaamse competitie van vorig jaar, begeleid door de muzikanten van de afdeling Muziektherapie van LUCA School of Arts. En het programma En cour(t)s de route: Korte Klinkers dat zintuiglijke audio in korte film demonstreert, met pakkende of dromerige deuntjes en live begeleiding van de laatste kortfilm.

terug naar het overzicht

Filmconcert: muziektherapie

De muzikanten van de afdeling Muziektherapie van LUCA School of Arts begeleiden live een op maat gemaakte compilatie met drie bijzondere kortfilms die vorig jaar in de Vlaamse Competitie stonden. Stuk voor stuk visueel sterke films die nog straffer uit de hoek komen door de live begeleiding.

>> Koop tickets

05/12/2022


En cour(t)s de route: Korte klinkers

Hors de portée / Korte Klinkers is het tweede programma in de reeks En cour(t)s de route en bundelt zes films die je in een fractie van een seconde meenemen naar een wereld waarin al je zintuigen op scherp worden gezet. Deuntjes die je doen wegdromen of opzwepende beats die je doen dansen. Speciaal voor Kortfilmfestival Leuven wordt het programma afgesloten met een door live muziek begeleide film!

>> Koop tickets

07/12/2022