PRIJZEN EN REDUCTIES

STANDAARD TICKETPRIJS: € 11

REDUCTIETARIEF: € 9
- Houders van een ZED Studentenkaart, ZED Lerarenkaart
- Alle jeugdfilms

Cultuurkaart van KU Leuven: € 8
Deze kaart kost 20 euro en kan aangekocht worden via KU Leuven

ZES X ZED-Codekaart: € 54 (= 6 toegangtickets)
- Deze kaart is niet strikt persoonlijk
- Te gebruiken online en de festivalbalie
- Te koop online (klik hier) én aan de festivalbalie
- 2 jaar geldig

FESTIVALPAS: € 54
- Strikt persoonlijk
- Toegang tot alle reguliere vertoningen
- Koop je festivalpas hier

UiTPAS
​Je kan ​punten sparen met ​je​ UiTPAS​ op Kortfilmfestival Leuven.​ In ruil voor 20 UiTPAS-punten krijg je bij aankoop van een ticket een tweede ticket gratis. Personen die recht hebben op het kansentarief kunnen aan korting een ticket kopen aan de ticketbalie​. Meer info over de UiTPAS: www.uitinleuven.be/uitpas

FILMSTUDENTEN
- Filmstudenten aan RITCS, LUCA C-Mine, LUCA Narafi, LUCA Sint-Lukas en KASK kunnen hier een accreditatie aanvragen aan het reductietarief van €15 met een code die je ontvangt via je school.

ACCREDITATIE VOOR PROFESSIONALS
- Professionals actief in de filmwereld (programmatoren, distributeurs, filmmakers,...) kunnen een accreditatie aanvragen aan €30. Indien goedgekeurd, geeft deze toegang tot alle reguliere festivalvertoningen zo lang er tickets beschikbaar zijn. De accreditatie geeft ook toegang tot de online Video Library tijdens en de week na het festival. Filmpers kan een code aanvragen voor een persaccredidatie via pers@kortfilmfestival.be.

TICKETVERKOOP

Je kan tickets op voorhand aankopen aan de ticketbalie van STUK, Cinema ZED Vesalius en online (betaling met je gewone bankkaart of creditkaart), maar je kan niet reserveren. Tickets op voorhand kopen moedigen we aan, het bespaart je aanschuif-tijd en je bent zeker van jouw plaatsje.

ONLINE TICKETS KOPEN
Via deze website. Je vindt een ticketknop in het schema bij elke vertoning, op elke programmapagina en bij de films.

STUK
Naamsestraat 96 - 3000 Leuven
Voor ticketinfo: 016/679 235 of ticket@kortfilmfestival.be

TOEGANKELIJKHEID
Alle zalen op het festival zijn toegankelijk voor mensen met een rolstoel. De liften zijn niet altijd open voor het grote publiek, gelieve je te melden aan het onthaal, dan toont een van onze medewerkers je de weg. Voor verdere vragen kan je altijd terecht bij info@kortfilmfestival.be.

LET OP!
Voor alle info over het festival (inhoudelijk en organisatorisch), voor persvragen, gasteninfo, accreditaties en festivalpassen kan je tijdens het festival terecht bij de onthaalbalie. Voor het festival kan je ons contacteren via info@kortfilmfestival.be.

TAAL
Alle films op het festival zijn toegankelijk voor Engelstaligen, ofwel is de film Engelstalig ofwel heeft die Engelse ondertitels. Tenzij specifiek anders aangegeven.

CORONAMAATREGELEN
Kortfilmfestival Leuven past de regels voor culturele evenementen toe. Op dit moment zijn er geen coronamaatregelen van toepassing, al is goede ventilatie vanzelfsprekend in onze zalen.

FESTIVALCAFÉ

Zin in een kopje koffie, een aperitiefje of een vers gemaakt hapje? Wil je gezellig bijpraten voor of na een vertoning? Een babbel doen met de filmmakers of internationale gasten? Daarvoor kan je terecht in het STUKCafé dat tijdelijk doorgaat als festivalcafé.

LOCATIES

FESTIVALCENTRUM
STUK
Naamsestraat 96
3000 Leuven

FESTIVALHOTEL
Hotel Ibis Leuven Centrum
Brusselsestraat 52
3000 Leuven

FESTIVALKANTOOR
Fonk vzw
Andreas Vesaliusstraat 9c
3000 Leuven


CONTACT

TICKETS
Voor tickets kan je met ons contact opnemen:
Onthaal STUK en Cinema ZED Vesalius
T +32 16 679 235
ticket@kortfilmfestival.be

KANTOOR KORTFILMFESTIVAL LEUVEN
Voor info over de films en meer info over het festival:
T +32 16 679 240
info@kortfilmfestival.be

FONK VZW
De vereniging achter het festival:
T +32 16 679 240
info@fonk.be

LEUVEN BEREIKEN

TREIN
We moedigen aan om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te komen. Met de trein is Leuven slechts 20 minuten reizen vanuit Brussel, 40 minuten van Antwerpen, 50 minuten van Luik, 90 mininuten van de Belgische kust en twee tot drie uur van steden als Düsseldorf, Parijs, Amsterdam, Calais ... In Leuven zelf kunnen de bussen van het openbaar vervoer De Lijn je overal in de stad brengen.

DE INTERNATIONALE BUS

Dankzij verschillende verbindingen kan je Leuven vanuit het buitenland ook makkelijk per bus bereiken. Boek een zitje via een van de volgende busmaatschappijen: OuiBus of Flixbus.

AUTO
Leuven ligt aan de kruising van twee autostrades: E40 en E314. Het gezellige historische centrum van Leuven is verkeersvrij. De rest van de binnenstad is onderverdeeld in vijf stadsdelen. In elk deel leidt een verkeerslus de auto's van de ring naar een centrumparking en weer naar de ring. We raden aan je wagen te parkeren in één van de meer voordelige randparkings en dan te voet of met de bus naar het centrum te komen.

VLIEGTUIG
Als je met het vliegtuig reist, vlieg je best op Brussels International Airport (Zaventem). Er is een rechtstreekse trein tussen de luchthaven en Leuven (15 min.).

Je kan ook vliegen op Brussels South (Charleroi), maar deze luchthaven ligt op 60 km van Brussel en 80 km van Leuven. Als je aankomt in Charleroi is het aangeraden om met de trein via Brussel naar Leuven te reizen.

Meer informatie over reizen naar Leuven vind je op www.visitleuven.be/hoebereikjeleuven


VERBLIJF

FESTIVALHOTEL
Hotel IBIS Centrum Leuven
Brusselsestraat 52
3000 Leuven

MEER HOTELS, B&B's EN HOSTELS
Vind een hotel, B&B of hostel via de officiële website van de stad Leuven:
>> www.visitleuven.be/overnachten

BEZOEK LEUVEN
>> Bezienswaardigheden in Leuven
>> Tips van locals
>> Shopping tips
>> Restaurant tips